It all started a long time ago ..

Welkom bij Online Marketing Geniuses

We like to make it personal

Ricardo van de Brug - Founder van Online Marketing Geniuses

Hi, wij zijn marketingbureau Online Marketing Geniuses en hierboven op het plaatje staat Ricardo. In 2018 kreeg hij het idee om verschillende professionals samen te brengen om een totaalpakket aan marketing te bieden.

Op deze manier komen knappe koppen bij elkaar met ieder hun eigen kracht om dit te bundelen voor één specifiek doel: jouw bedrijf onder de aandacht brengen.

Het team van OMG bestaat inmiddels uit verschillende Marketing Geniuses die iedere dag werken aan vernieuwende ideeën die bedrijven als die van jou een plekje geven in het hart van je klanten.

Dit doen wij op drie verschillende niveaus:

1. Bedrijfsconcept

OMG zet zich in voor startups en mkb. Het is onze passie om (middel-) kleine en lokale bedrijven te helpen groeien. Wij zetten ons daarom ook graag in om bedrijfsconcepten te perfectioneren en daarmee een toekomstbestendig bedrijf te creëren.

Online Marketing Geniuses geeft advies over hoe je jouw bedrijfsconcept optimaliseert om de markt die je voor ogen hebt te gaan bedienen.

2. Branding

Een van de belangrijkste aspecten van een bedrijf is hoe het zich laat zien tegenover haar doelgroep. Dit is waar iemand een bedrijf aan herkent en dat wordt ook wel branding genoemd.

Om een herkenbaar en memorabel bedrijf te worden én blijven is een sterke branding nodig. Een beeld waaraan je klant je herkent, waardes waarmee ze zich kunnen identificeren én een naam die tijdloos is en goed blijft hangen.

Hier zijn talloze factoren van afhankelijk waar wij je graag over adviseren. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan de daadwerkelijke logo en slogan, maar ook aan hoe jij ervoor zorgt dat je personeel de waardes van je bedrijf goed uit blijft dragen.

3. Communicatie

Communicatie tussen organisaties en personen is er in ontelbare vormen maar met één gemeenschappelijke functie: informeren. Waarschijnlijk wil je met de informatie die je deelt je relatie aansporen tot actie. Online Marketing Geniuses stelt strategieën op waarbij de communicatie effectief leidt tot het doel en maakt daarbij gebruik van creatieve middelen en psychologie.

Hier draait het om bij ONline Marketing Geniuses

01

Fun

Zodra marketing saai wordt, gaat er iets fout.. We willen je doelgroep namelijk in actie brengen. Zo ook willen we jou nog meer de fun in laten zien van je eigen bedrijf. We gaan terug naar de oorsprong en de oplossing die je bedrijf biedt. 

02

Creativiteit

Laat het kind in je los. Wat is er gebeurd met al die creatieve oplossingen die er vroeger in je hoofd rond dwaalden? Onze Geniuses hebben die nog steeds, waardoor we met de meest creatieve oplossingen komen om jouw bedrijf in de spotlights te zetten.

03

Flexibiliteit

Wij weten als geen ander dat wat voor de een werkt, niet eens dichtbij komt bij wat de ander zoekt. Daarom vinden wij het belangrijk om flexibel te zijn in onze marketing oplossingen. Ons online marketingbureau biedt daarom vaste pakketten en flexibele oplossingen. Zoek je net even iets anders? Laat het ons weten en we maken het mogelijk! 

Ontdek onze diensten

Branding

De basis van ieder bedrijf is haar ziel. Het merk en de sfeer rondom al de bedrijvigheid heen. Je wil dat jouw bedrijf herkend wordt en dat is des te makkelijker zodra jouw merk een persoonlijkheid vormt in de klant haar gedachte.

Marketing

Je merk staat als een huis. Je hebt een geweldig product of service en dat moet gezien worden. Door marketing in te zetten bereik je in een klap een groot aantal mensen die we wellicht voor het eerst in aanraking brengen met jouw bedrijf. Laten we eerste kennismaking speciaal maken!

Web-design

Jouw eigen plekje online. Een website die jouw merkpersoonlijkheid geweldig vertaalt, gemakkelijk te navigeren is en snel converteert. Online Marketing Geniuses bouwt een website waar jouw bedrijf ook echt trots op kan zijn.

Stuur ons een berichtje

Wil je wat meer te weten komen over onze marketing oplossingen? Online Marketing Geniuses helpt je graag verder.

Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.