Genius ZZP’ers

Een professional inhuren voor je webdesign en/of marketing. Kies voor een Genius ZZP’er.

Jouw #1 oplossing voor tijdelijke hulp!

Vraag Direct aan

In het kort

Het originele concept van ZZP’ers, maar dan op standje anabolen.
Een vaste contactpersoon die een heel team aanstuurt om jouw wensen in vervulling te laten gaan met de snelheid van het licht!

Onze Methode

Je kent het concept vast, een ZZP ‘er, zelf zorgend personeel, dat in jouw bedrijf aan de slag gaat tegen een vaste prijs per uur. Dit type personeel kent de fijne kneepjes van een bepaald vak en gaat met zijn expertise voor je aan de slag.

Ja, wij doen dit ook maar dan net even iets anders.

Een Genius ZZP’er gaat voor je aan de slag. Bij jou op locatie of vanaf afstand. Alleen krijg je in plaats van één ZZP’er die zich helemaal heeft gespecialiseerd in een specifieke tak van sport binnen de marketing of webdesign branche, een soort van Google ZZP’er met een enorme database aan kennis.

Hoe we dit regelen?

Onze diensten

Onze Genius ZZP’ers zijn van alle markten thuis, maar toch hebben ze allemaal een eigen specialiteit. Kies je voor een Genius ZZP’er dan staat een team voor je klaar die stuk voor stuk gespecialiseerd zijn in een van de hieronder genoemde thema’s.

Zzp'er inhuren
branding en merken bouwen door zpp'ers

Branding

We zorgen ervoor dat je merk sterk staat.

Content & Marketing

Laat van je horen door onze content marketeers.

website design door ZZP

Webdesign

Een mooie website met een intuïtief design.

adverteren door zzp'ers

Adverteren

We plaatsen jou daar waar jouw doelgroep is.

Ons Genius Concept

Een Genius ZZP’er van OMG is eigenlijk jouw persoonlijke project manager. De Genius brengt je wensen in kaart, stelt daar een plan voor op en zorgt ervoor dat alle benodigde stappen goed uitgevoerd worden. Achter jouw Genius ZZP’er, staat een in-house team van OMG klaar die op opdracht van de Genius ZZP’er aan de slag gaat. Zo wordt je opdracht ineens uitgevoerd door een team van professionals, met de snelheid van het licht! Oke, niet zó snel, maar een stuk sneller dan als u die ene ZZP’er in zijn eentje had ingehuurd.

Het fijne van de Genius ZZP’ers is dat ze geheel zelfstandig aan de slag gaan en niet afhankelijk zijn van jouw bedrijfslocatie. Heb je er een graag op kantoor om de communicatie lekker direct te houden? Dan regelen we dat. Geen plek op kantoor? Geen probleem, onze Geniuses werken digitaal.

Dus, wat is die klus die jij altijd al geregel wilde hebben? Is het een nieuwe funnel die opgezet moet worden of gaan we je advertentie kanalen opzetten en eens goed in de lak zetten? Het is helemaal aan jou om te beslissen wat je wilt laten doen.

Marketing & Webdesign zzp’er inhuren

Laat onze Genius zzp’er jouw wensen in vervulling brengen. 

Neem contact op